Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa. Més informació

Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

  • Cambiar a castellano
  • Switch to english

Accés als agremiats:

Actualitat

Subvencions Comerç 2017

El Departament d'Empresa i Coneixement reforça el Programa de Subvencions al comers 2017 amb 8,5 MEUR, 1 milió d'euros més de la dotació prevista, i ha publicat les bases de la segona convocatoria d'ajuds per a la millora de la competitivitat del sector per enguany. (Resolució per la qual s'obre la convocatoria )

Amb aquest pla d'incentius 2017, la Generalitat, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Direcció General de Comerç, concreta la seva voluntat de fer costat al sector del comerç, els serveis, la moda i l'artesania per aconseguir millorar-ne la posada al dia, modernització i rendibilitat i alhora impulsar un creixement sostenible i respectuós amb l'entorn i el medi ambient.

Els incentius s'adrecen a empreses individuals, associades o agrupades de comerç i del sector de l'artesania i la moda; 

Important: El termini de la presentació de la sol·licitud, juntament amb la documentació i annexos corresponents comença el 18 de setembre de 2017 i finalitza el 18 d’octubre del 2017

Aquesta convocatoria inclou 4 línies d'ajuts:

  • Participació en activitats firals sectorials, multisectorials i professionals a Catalunya.

Promoure la participació en fires d'empreses de comerç i de serveis, per potenciar la comercialització dels seus productes.

 

  • Transformació digital

Projectes que millorin el grau tecnològic de l'emrpesa en els seguents àmbits:

1) Presencia a internet: Crear una página web presencial amb l'objectiu de donar a coneixer l'empresa i els seus productes o serveis a la xarxa.

2) Xarxes socials: alta i gestió dels perfils corporatius a les principals xarxes socials.

3) Comerç electrònic: Crear la botiga online a partir d'un establiment físic.

4) Màrqueting digital: Promocionar i comunicar a nivel online amb l'objectiu d'incrementar vendes, fidelitzar clients, crear marca .... 

5) Digitalització de l'establiment a peu de carrer: Dotar a l'establiment físic de tecnologies digitals per aconseguir un avantatge competitiu.

 

  • Nova implantació de comerços i millora comercials dels establiments.

Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els sues eixamples i la reforma d'establiments amb un grau d'antiguitat o parades de mercats municipals per tal de garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l'atractiu i evitant el trencament del continu comercial.

 

  • Promoció i comercialització dels productes artesans.

Promoure la comercialització i la internacionalització de l'artesania mitjançant la participació d'empreses en diferents vies de comercialització.

 

Més informació:

Consorci Artesania i Moda de Catalunya (CCAM)

Bases reguladoras concesió de la subvenció     


Enllaços | Avís legal